Ky Është Momenti I Nokdaunit, Që E Shpalli Kampion Bote Krasniqin


Robin Krasniqi është shpallur sonte kampion bote duke e mpo shtur me no kdaun Dominic Boesel.Junikasi e pl andosi në tokë gjermanin duke u bërë kampion bote.Këtë Robini e arrin pas tri përpjekjeve, ku të tria finalet i kishte humbur.Krasniqi fitoi në raundin e tretë me no kdaun dhe ky është momenti kur Dominic Bosel pl andoset në ring nga gr ushtet e Robinit.

Robin Krasniqi është shpallur sonte kampion bote duke e mpo shtur me no kdaun Dominic Boesel.Junikasi e pl andosi në tokë gjermanin duke u bërë kampion bote.Këtë Robini e arrin pas tri përpjekjeve, ku të tria finalet i kishte humbur.Krasniqi fitoi në raundin e tretë me no kdaun dhe ky është momenti kur Dominic Bosel pl andoset në ring nga gr ushtet e Robinit.