Ky është hoxha që i tha Mihrije Brahas se edhe ne hoxhallarët të shohim ty në ëndërr


Në paraqitjen e saj më të fundit televizive, këngëtarja ka deklaruar se ajo ka pasur në plan të bëhet mjeke ose pedagoge nëse nuk do të ishte këngëtarja. / Vazho lajmin më posht pas marketingut

Mihrije Braha prej kohësh është e përfshirë jo vetëm në muzikë, por edhe në biznes. Në Instagram ajo vazhdimisht vazhdon të postojë foto ku duket bukur. “Jam femra më e bukur, më e kompletuar dhe më inteligjente në Kosovë”. / Hap Pamjet Ekskluzive pasi ta tejkalosh marketi ngun