Ky është avo’kati i njohur me të cilin Nora Istrefi tradht’onte prej 1 viti Robertin?


Burime për veriu.info bëjnë me dije se prej 1 viti Nora Istrefi kishte një lidhje jashtëmartesore me një avokat të njohur në Kosovë. Kjo lidhje është bërë shkak për t?i dhënë fund martesës disa vjeçare të çiftit të famshëm.Shtype rekl amen dhe shiko videon e ketij shkrimi.
Prej të paktën një viti Nora është në lidhje jashtëmartesore me njërin prej avokatëve ndër më të njohurit në Kosovë

Burime për veriu.info bëjnë me dije se prej 1 viti Nora Istrefi kishte një lidhje jashtëmartesore me një avokat të njohur në Kosovë. Kjo lidhje është bërë shkak për t?i dhënë fund martesës disa vjeçare të çiftit të famshëm.Shtype rekl amen dhe shiko videon e ketij shkrimi.Prej të paktën një viti Nora është në lidhje jashtëmartesore me njërin prej avokatëve ndër më të njohurit në KosovëBurime për veriu.info bëjnë me dije se prej 1 viti Nora Istrefi kishte një lidhje jashtëmartesore me një avokat të njohur në Kosovë.Kjo lidhje është bërë shkak për t?i dhënë fund martesës disa vjeçare të çiftit të famshëm.Shtype rekl amen dhe shiko videon e ketij shkrimi.Prej të paktën një viti Nora është në lidhje jashtëmartesore me njërin prej avokatëve ndër më të njohurit në Kosovë