Ky është Albini miq! I’a bën “8 me 2“ Isa Mustafes dhe Hashim Thaqit, nga neser do ju..!


Lideri i Vetëvendosjes, Albin Kurti përmes një statusi në Facebook u ka çuar mesazh edhe partive tjera politike.Ky është Albini miq! I’a bën “8 me 2“ Isa Mustafes dhe Hashim Thaqit, nga neser do ju..!Ai ka shkruar se së bashku me Vjosa Osmanin kanë vota sa dysfishi i gjithë të tjerëve, raporton Gazeta Blic.“Mes tre udhëheqësve të institucioneve në Kosovë veç njëra është zgjedhur legjitimisht, e mes pesë kryetarëve të partive, veç njëri i ka fituar zgjedhjet. Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Lideri i Vetëvendosjes, Albin Kurti përmes një statusi në Facebook u ka çuar mesazh edhe partive tjera politike.Ky është Albini miq! I’a bën “8 me 2“ Isa Mustafes dhe Hashim Thaqit, nga neser do ju..!Ai ka shkruar se së bashku me Vjosa Osmanin kanë vota sa dysfishi i gjithë të tjerëve, raporton Gazeta Blic.“Mes tre udhëheqësve të institucioneve në Kosovë veç njëra është zgjedhur legjitimisht, e mes pesë kryetarëve të partive, veç njëri i ka fituar zgjedhjet. Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!