Ky është Adnani nga Shkupi që heshti grupin maqedonas që ofenduan shqiptarët


ADNANI nga Shkupi, shqiptari që bëri të heshtin “KOMITI” Diten e djeshme ne lagjen Gjorqe Petrov te Shkupit tifo grupi maqedon Komitet i ofenduan shqipetaret por kur disa krushq shqiptare qe mernin nuse u ndalen dhe dolen nga veturat dhe motoret ata iken nga frika dhe u shperndane menjeher. Lajmi Tjeter : A ka dikushe qe se perkrah Ai thotë se gjithçka ka ndërtuar ai gjatë jetës së tij, e ka ndarë së bashku me farefisin e tij. “Në mënyrë proporcionale, çka është ndërtuar, është pjesë edhe e të tjerëve. Ju e dini se unë kam një familje të re dhe nuk besoj se familja ime.