Kushti i PDK-së për VV-në: E rrëzojmë Qeverinë Hoti, nëse e bëni Kadri Veselin kryeministër


Anëtari i Kryesisë së PDK-së, Enver Hoxhaj, ka thënë se mocioni i VV-së nuk është serioz, dhe se po të ishte atëherë do të duhej të propozohej kryetari i PDK’së, Kadri Veseli, sikur mandatar.“Ajo që ka dashur VV është të prodhojë lajm dhe të bëjë spektakël. Një pjesë e madhe e qytetarëve e dijnë se me nënshkrimet e VV’së nuk mund të bëhet asgjë. U duhen 40 vota për ta dërguar në seancë e ata nuk e kanë. Ajo që kanë bërë ata mund të quhet hipokrizi. Unë kam folur me Kadri Veselin dhe Bedri Hamzën.

Anëtari i Kryesisë së PDK-së, Enver Hoxhaj, ka thënë se mocioni i VV-së nuk është serioz, dhe se po të ishte atëherë do të duhej të propozohej kryetari i PDK’së, Kadri Veseli, sikur mandatar.“Ajo që ka dashur VV është të prodhojë lajm dhe të bëjë spektakël. Një pjesë e madhe e qytetarëve e dijnë se me nënshkrimet e VV’së nuk mund të bëhet asgjë. U duhen 40 vota për ta dërguar në seancë e ata nuk e kanë. Ajo që kanë bërë ata mund të quhet hipokrizi. Unë kam folur me Kadri Veselin dhe Bedri Hamzën.