‘‘Kush është më i mirë në shtra, Adonisi apo Blero” – godet Teuta live në emision!?


Kush është më i mirë në shtra, Adonisi apo Blero” – godet Teuta live në emisionAktorja e njohur dhe shumë e dashur për publikun Teuta Krasniqi së fundi ishte e ftuar në një emision, shkruan GazetaBlic.Teuta ishte e ftuar në emisionin argëtues n’Kosovë Show’.Aty u diskutua shumëçka, për jetën e saj private dhe publike.Ajo u pyet nga moderatori Shpëtim Desku se a e pengojnë shkrimet e shumta nga portalet si dhe disa pyetje provokative.Duke e pyetur kush ishte me i mire ne sh,trat Blero apo Adonisi?Shikoni pergjigjen e saj shokuese.Per me teper sht ype re ekl,a amen dhe shikojeni vide,on:

Kush është më i mirë në shtra, Adonisi apo Blero” – godet Teuta live në emisionAktorja e njohur dhe shumë e dashur për publikun Teuta Krasniqi së fundi ishte e ftuar në një emision, shkruan GazetaBlic.Teuta ishte e ftuar në emisionin argëtues n’Kosovë Show’.Aty u diskutua shumëçka, për jetën e saj private dhe publike.Ajo u pyet nga moderatori Shpëtim Desku se a e pengojnë shkrimet e shumta nga portalet si dhe disa pyetje provokative.Duke e pyetur kush ishte me i mire ne sh,trat Blero apo Adonisi?Shikoni pergjigjen e saj shokuese.Per me teper sht ype re ekl,a amen dhe shikojeni vide,on: