Kurti: Kur të bëhem kryeministër, nuk do të shkoj n’takime ku preket toka e Kosoves


Ish-kryeministri i Kosoves, Albin Kurti ka thene se nuk shkon as ne Shtepi te Bardhe e as ne Bruksel nese flitet per integritet territorial te Kosoves.. “Une nuk shkoj as ne Shtepi te Bardhe e as ne Bruksel dhe askund tjeter, ku permbi harten e Kosoves preket tokat e saj. Kete ja kam…- happenn1 haapps1ren po0o0shtee peer taa paareee v1deo0onn:

Ish-kryeministri i Kosoves, Albin Kurti ka thene se nuk shkon as ne Shtepi te Bardhe e as ne Bruksel nese flitet per integritet territorial te Kosoves.. “Une nuk shkoj as ne Shtepi te Bardhe e as ne Bruksel dhe askund tjeter, ku permbi harten e Kosoves preket tokat e saj. Kete ja kam…- happenn1 haapps1ren po0o0shtee peer taa paareee v1deo0onn: