Kurteshi: Deri sa të jem un gjallë as Fatmiri, as Behxheti e as Ramushi KURR sdo të jen President?


Kurteshi thotë se të gjithë këta personalitete që e kanë shpallur kandidaturën për presidentit, janë të njëjtë.E deri tash kandidaturën e kanë shpallur, Behgjet Pacolli nga AKR-ja, Ramush Haradinaj nga AAK-ja, Isa Mustafa i LDK-së i cili kohë më parë ka qenë i interesuar për këtë post. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Kurteshi thotë se të gjithë këta personalitete që e kanë shpallur kandidaturën për presidentit, janë të njëjtë.E deri tash kandidaturën e kanë shpallur, Behgjet Pacolli nga AKR-ja, Ramush Haradinaj nga AAK-ja, Isa Mustafa i LDK-së i cili kohë më parë ka qenë i interesuar për këtë post. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!