Kurr sdo të bëhet mirë pa ardhur në krye të Kosovës Kadri Veseli


Kurr sdo të bëhet mirë pa ardhur në krye të Kosovës Kadri Veseli.Shpresa në Kosovë kthehet vetëm në momentin kur Kadri Veseli bëhet kryeministërSot gjatë ditës, në një tubim të PDK-së, në Prizren, nënkryetari i kësaj partie, Enver Hoxhaj, tha se ikjet e të rinjëve nga Kosova dhe rikthimi i shpresës tek ta, bëhet vetëm në momentin kur drejtimin e qeverisë e merr Kadri Veseli.Në këtë tubim, në të cilin u zgjodh kryetari i degës së PDK-së, në Prizren, Hoxhaj shtoi se PDK është parti e shpresës dhe e besimit nga qytetarët.

Kurr sdo të bëhet mirë pa ardhur në krye të Kosovës Kadri Veseli.Shpresa në Kosovë kthehet vetëm në momentin kur Kadri Veseli bëhet kryeministërSot gjatë ditës, në një tubim të PDK-së, në Prizren, nënkryetari i kësaj partie, Enver Hoxhaj, tha se ikjet e të rinjëve nga Kosova dhe rikthimi i shpresës tek ta, bëhet vetëm në momentin kur drejtimin e qeverisë e merr Kadri Veseli.Në këtë tubim, në të cilin u zgjodh kryetari i degës së PDK-së, në Prizren, Hoxhaj shtoi se PDK është parti e shpresës dhe e besimit nga qytetarët.