“Kur na i dëgjoi zërat, doli nga mali”, dëshmitari tregon momentin kur Tiani u gjend i gjallë


Gjatë ditës së sotshme u gjend 2 vjeçari, Tian Krasniqi i cili kishte humbur që nga dita e djeshme dhe ishte në kërkimFatmirësisht sot ai u gjend në një perimetër afër shtëpisë së tij.Indeksonline mësoj se personi që e gjeti i pari Tianin ishte bashkëfshatari i tij, Astrit Kryeziu.

Ai për media tregoj rreth momentit kur e kishte gjetur 2 vjeçarin.“Kur na i dëgjoi zërat, doli nga mali”, u shprehë ai duke thënë se ishte një emocion i veçantë për të ky moment.Indeksonline ka arritur të siguroj videon nga momenti kur u gjet Tiani.