“Kur E Ke Humbur Vi*Gjërinë?”, Albana Osmani Iu Shuan Kureshtjen Fansave


Moderatorja, Albana Osmani ka qenë një ndër personazhet e ftuar në “Prive”, ku ka dhënë disa detaje nga jeta e saj private. Përveç projekteve në jetën e saj profesionale, moderatorja ka folur edhe për marrëdhëniet me meshkujt, duke treguar se është single, dhe pëlqen shumë të krijojë një familje, kur të vijë i duhuri. Por, “Prive” në listën e saj të pyetjeve, kishte dhe atë më kuriozen për shqiptarët: “Në çfarë moshe e ke humbur virgjërinë?”

Moderatorja, Albana Osmani ka qenë një ndër personazhet e ftuar në “Prive”, ku ka dhënë disa detaje nga jeta e saj private. Përveç projekteve në jetën e saj profesionale, moderatorja ka folur edhe për marrëdhëniet me meshkujt, duke treguar se është single, dhe pëlqen shumë të krijojë një familje, kur të vijë i duhuri. Por, “Prive” në listën e saj të pyetjeve, kishte dhe atë më kuriozen për shqiptarët: “Në çfarë moshe e ke humbur virgjërinë?”