Ku Gjendet Albin Kurti Dhe Çfarë Është Duke Bërë Ai?


Kohëve të fundit kemi ka pasur reagime për “h eshtjen” e Albin Kurtit lidhur me zhvillimet e fundit në vend. Madje, disa figura p ublike të politikës thanë se ai nuk gjendet fare në Kosovë.Kohëve të fundit kemi ka pasur reagime për “h eshtjen” e Albin Kurtit lidhur me zhvillimet e fundit në vend. Madje, disa figura p ublike të politikës thanë se ai nuk gjendet fare në Kosovë.

Por gazeta “Bota sot” nga burime të veta mëson se Kurti gjendet në Kosovë dhe është shumë i angazhuar brenda partisë që ai drejton. Të njëjtat burime thonë se pothuajse tërë ditën Kurti gjendet në teren pranë qytetarëve. Kohëve të fundit kemi ka pasur reagime për “h eshtjen” e Albin Kurtit lidhur me zhvillimet e fundit në vend. Madje, disa figura p ublike të politikës thanë se ai nuk gjendet fare në Kosovë.