Kryetari I Kësaj Komune Merr Dhuratë Një Range Rover Në Kohë Pandemie


Kryetari i kësaj Komune merr dhuratë një Range Rover në kohë pandemie.Kryetarit të Komunës së Mitrovicës Agim Bahtiri, siç duket i pëlqejnë mjaftë shumë veturat.Në një lidhje direkte për emisionin “#Gjesi”, e cila është realizuar në oborrin e shtëpisë së tij në Gushavc, aty janë parë tri vetura, dy Range Rover, njëri me regjistrim të Kosovës dhe tjetri të Holandës. Por, afër tyre ishte edhe një Audi.Gjatë intervistës, kryetari Bahtiri tregoi që njërin Range Rover, e mori dhuratë në muajin mars të këtij viti.

Kryetari i kësaj Komune merr dhuratë një Range Rover në kohë pandemie.Kryetarit të Komunës së Mitrovicës Agim Bahtiri, siç duket i pëlqejnë mjaftë shumë veturat.Në një lidhje direkte për emisionin “#Gjesi”, e cila është realizuar në oborrin e shtëpisë së tij në Gushavc, aty janë parë tri vetura, dy Range Rover, njëri me regjistrim të Kosovës dhe tjetri të Holandës. Por, afër tyre ishte edhe një Audi.Gjatë intervistës, kryetari Bahtiri tregoi që njërin Range Rover, e mori dhuratë në muajin mars të këtij viti.