Kryeministri Hoti: ‘Votuesit e VV-së, po dalin nëper sheshe me urdhër të Albin Kurtit’


Kryeministri Hoti: ‘Votuesit e VV-së, po dalin nëper sheshe me urdhër të Albin Kurtit’Kryeministri i Kosoves, Avdullah Hoti tha se qyetatret që po dalin në sheshe dhe kafiteri janë votuesit e Lëvizjes Vetëvendsoje madje ata kanë marrur urdhër nga lideri i tyre Albin Kurti.Kurti po e bënë këtë veprim vetëm të kritikohet qeveria Hoti pastaj, por gjithsesi ne jemi duke e menaxhuar situaten me mundësi tona…

Kryeministri Hoti: ‘Votuesit e VV-së, po dalin nëper sheshe me urdhër të Albin Kurtit’Kryeministri i Kosoves, Avdullah Hoti tha se qyetatret që po dalin në sheshe dhe kafiteri janë votuesit e Lëvizjes Vetëvendsoje madje ata kanë marrur urdhër nga lideri i tyre Albin Kurti.Kurti po e bënë këtë veprim vetëm të kritikohet qeveria Hoti pastaj, por gjithsesi ne jemi duke e menaxhuar situaten me mundësi tona…