Kryeministri Hoti: Vjosa Osmani nuk ka përvojë ta udhëheq Kuvendin


Kryeministri Hoti: Vjosa Osmani nuk ka përvojë ta udhëheq Kuvendin.Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, i është përgjigjur krítíkave të kryetares së Kuvendit Vjosa Osmani, se ai nuk ka eksperíencë në drejtimin e dialogut mes Kosovës e Serbisë.

Sipas tij, Osmani nuk ka përvojë ta udhëheq Kuvendin.“Kryetarja e Kuvendit nuk ka përvojë me udhëheqjen e Kuvendit, dhe është detyra e saj e parë”.“Dhe detyra ime është vetëm në mandatin e parë po ashtu”.Sipas tij, Osmani nuk ka përvojë ta udhëheq Kuvendin.“Kryetarja e Kuvendit nuk ka përvojë me udhëheqjen e Kuvendit, dhe është detyra e saj e parë”.“Dhe detyra ime është vetëm në mandatin e parë po ashtu”.