Kr yeministri po jepte intervistë, vajza i afrohet dhe i h edh shishen e ujit dhe nuk i lë gjë pa thënë…


Një situatë e sik letshme ka ndodhur me k ryeministrin irlandez Leo Varadkar. Videoja që po qarkullon në in ternet tregon një grua, e cila pasi afrohet te kr yeministri, që po jepte një intervistë për median në Tánaiste në Dublin, e go det atë me një shishe lëng frutash dhe largohet më pas me vrap.Po licia po përpiqet ta ident ifikojë gruan që shk aktoi inc ide ntin, ndërkohë që ngj arja po he tohet si s ulm ndaj kr yeministrit.Ndiqeni videon ne vazhdim