Kosovë, Pacienti me kor’onavi*rus nga spitali i qon “selam“ Labinot Tahirit (Video)


Kosovë, Pacienti me koronavirus nga spitali i qon “selam“ Labinot Tahirit.Në reportazhin e ​KosovaPress me pamje ekskluzive dhe rrë fime brenda Klinikës Inf ektive në Prishtinë, mes vua jtjeve të pacientëve dhe rrotull mjekëve e infermierëve njëri pacientë shprehu mll efin e tij ndaj këngëtarit Labinot Tahiri, i cili po vazhdon ta mohojë këtë pandemi dhe ekzistencën e Covid-19 .

“Labin shkoni intervistojeni që del para kamerave e thotë rrena janë këto… Ma mirë tash shumë prej të hënës jam këtu kurrë më mirë se sot nuk kam qenë”, i thotë këto fjalë me vësh tirësi ky pacient.