Kosovari qet shtepin ne shitje ne Prishtine cmimi 25.000Euro , arsyeja fajdet


Pas kalimit te dermakacionit Kosovaret kan marr ‘hov’ bile bile njeri tashme vetem e ka qitur shtepin ne shitje e arsyeja eshte se do zhvendosemi ne Gjermani. Madje ajo qfar ka ndodhur me e keqja eshte se cmimi i shtepis eshte vendosur me nje cmim prej 25 mi Euro, ja si duket shtepia prej brenda dhe numri i pronarit. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive

Pas kalimit te dermakacionit Kosovaret kan marr ‘hov’ bile bile njeri tashme vetem e ka qitur shtepin ne shitje e arsyeja eshte se do zhvendosemi ne Gjermani. Madje ajo qfar ka ndodhur me e keqja eshte se cmimi i shtepis eshte vendosur me nje cmim prej 25 mi Euro, ja si duket shtepia prej brenda dhe numri i pronarit. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive