Kosovari që bëri tri ditë udhë e 2000 Km deri në Hagë për ta mbështetur sot Thaçin


Një i ri nga Suhareka, Shpejtim Veselaj, ka udhëtuar nga Kosova në Holandë për t’i dalë në mbrojtje presidentit të Kosovë. Ai në një bisedë në emision Frontal në T7 ka thënë se kishte një motiv që ta nis rrugëtimin e tij prej të shtunës.

“Motivi im ishte që të u dhëtojë për t’i përkrahur prijësit të cilit lu ftuan për lirinë tonë. Unë e kam ideal si fëmijë, sepse unë në l uftë isha 13 vjeçar e kam ideal UÇK-në, i kam ideal u shtrinë e UÇK-së, kolosët e lu ftës; Hashim Thaçin e Veselin”, ka thënë Veselaj, i cili ka treguar se ka u dhëtuar me makinën e tij nga Suhareka dhe mbërritur sot në mëngjes në