Kosova shumë afër liberalizimit të vizave, këto janë kushtet nëse dëshironi të dilni jasht vendit


Kosova shumë afër liberalizimit të vizave, këto janë kushtet nëse dëshironi të dilni jasht vendit.Vendimi për liberalizimin e vizave për Kosovën pritet të merret së shpejti, mëson RepublikaOnline nga burime të afërta me Qeverinë.Pas takimit të Hotit me presidentin francez Emmanuel Macron, pritet që edhe vendimi për liberalizimin e vizave të merret shumë shpejt.

Sipas informacioneve jozyrtare, RepublikaOnline merr vesh se personat që dëshirojnë të dalin jasht vendit do ti kenë disa kushte, ndër to dëshmia me datë kthimi, si dhe të ketë mjete financare në llogarinë bankare (3000 euro).

E një lajm të till e ka konfirmuar edhe Richard Grenell, ai madje dha edhe datën se kur mund të liberalizohen vizat, me saktësisht të dielën, sipas deklaratës së Richard Grenell./RepublikaOnline.net