Kosova ne gjume Ushtria Serbe ne Kosove PAMJE?


Eksperti i sigurisë dhe ish zëvendësministri në Ministrinë e Mbrojtjes, Hajrullah Tërnava, në një prononcim për “Bota sot”, ka komentuar hyrjen e xhandarmërisë serbe brenda territorit të Kosovës.Tërnava ka përmendur faktin se nuk është hera e parë që xhandarmeria serbe hynë në territorin e Kosovës“Xhandarmeria serbe nuk është futur vetëm dje në territorin e Kosovës, në territorin e Kosovës janë parë edhe me parë ushtri serbe, polici apo xhandarmeri,ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë pamjet

Eksperti i sigurisë dhe ish zëvendësministri në Ministrinë e Mbrojtjes, Hajrullah Tërnava, në një prononcim për “Bota sot”, ka komentuar hyrjen e xhandarmërisë serbe brenda territorit të Kosovës.Tërnava ka përmendur faktin se nuk është hera e parë që xhandarmeria serbe hynë në territorin e Kosovës“Xhandarmeria serbe nuk është futur vetëm dje në territorin e Kosovës, në territorin e Kosovës janë parë edhe me parë ushtri serbe, polici apo xhandarmeri,ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë pamjet