Kosova në ditë të rënda / Deputeti i PDK-së ndan lajmin e hidhur


Ish-deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës Andin Hoti, është infektuar me Koronavirus. Ai ka thënë se shenjat e Covid-19 i ka tash e tre ditë: vështirësi në frymmarrje, kollë, humbje e lehtë e shijes, përcjell Bota sot.Hoti ka thënë se do të vet-izolohet deri në shërim të plotë. Ai u ka kërkuar falje personave me të cilët ka pasur kontakt ditëve të fundit, duhet thënë se mund të rezultojnë edhe ata pozitivë. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Ish-deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës Andin Hoti, është infektuar me Koronavirus. Ai ka thënë se shenjat e Covid-19 i ka tash e tre ditë: vështirësi në frymmarrje, kollë, humbje e lehtë e shijes, përcjell Bota sot.Hoti ka thënë se do të vet-izolohet deri në shërim të plotë. Ai u ka kërkuar falje personave me të cilët ka pasur kontakt ditëve të fundit, duhet thënë se mund të rezultojnë edhe ata pozitivë. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!