“Konfirmohet” origjina shqiptare, John Cena bën veprimin që nuk “e priste” askush në “Twitter” (Foto)


Ai është një ndër sportistët më të dashur jo vetëm për shqiptarët, por në mbarë botën. Bëhet fjalë për John Cena-n, për të cilin shpeshherë janë hedhur spekulime që është shqiptar me origjinë.Ndonëse ai nuk e ka pranuar ndonjëherë publikisht këtë gjë, veprimi i fundit i tij në “Twitter” i ka ekzaltuar të gjithë, pasi ai ka filluar të ndjekë organizatën e mirënjohur “Team Albanians”.

Kujtojmë që “Team Albanians” është një organizatë jofitimprurëse me bazë në Shtetet e Bashkuara që synon të promovojë kulturën dhe turizmin shqiptar dhe të lidhet me diasporën shqiptare.Kujtojmë që “Team Albanians” është një organizatë jofitimprurëse me bazë në Shtetet e Bashkuara që synon të promovojë kulturën dhe turizmin shqiptar dhe të lidhet me diasporën shqiptare.