“Komunikata 59” – Geci tregon si shkuan te babai i Hashim Thaçit dhe çka u diskutua


Ish-deputeti i Kuvendit, Gani Geci, ka rrëfyer dëshminë e tij në Gjykatën Speciale, lidhur me komunikatën e famshme kundër tij.Në “Prime Time”, Geci ka treguar se lidhur me komunikatën 59, vëllai i tij, Fadil Geci, ka qenë edhe në shtëpinë e presidentit Hashim Thaçi, ku është takuar me babanë e tij, Haxhi Thaçi.

Geci ka treguar se kanë kërkuar sqarime se kush e ka shkruar këtë komunikatë, duke rrëfyer përgjigjen e babait të presidentit Thaçi.Ndiqeni deklaratën e plotë nga Gani Geci:v