Komandanti i Lëvizjes Çetnike nga burgu: Më ka marr malli me rrah Shqipëtarët si qent endacak


Bratislav Zhivkoviq, i njohur si komandanti i Lëvizjes Çetnike në Serbi, është arrestuar nën dyshimin për pjesëmarrje në luftë jashtë vendit, ka konfirmuar për Radion Evropa e Lirë, Shërbimi për Ballkanin, Ministria e Punëve të Brendshme e Serbisë.

Në përgjigjen e dhënë për Radion Evropa e Lirë, Ministria e Punëve të Brendshme e Serbisë bën të ditur se, me urdhër të Prokurorisë së Lartë Publike në Krushevc. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive