Kjo Vajzë Cdo Ditë E Puthte Këtë Të Pastrehë, Por Cfarë I Bëri Plaku, Do Mbeteni Pa Fjalë (Video)


Shumë njerëz kanë një tendencë të pashpjegueshme për t’i gjykuar njerëzit shumë shpejtë, pa asnjë justifikim dhe kjo e bën botën të jetë e vrazhdë.Vetëm të mendoni si reagojmë shumë nga ne kur shohim ndonjë të pastrehë në rrugë, i pa larë, i pa rruar? Shumica e njerëzve mundohen t’i shmangen kontaktit me ta ose shpesh kur një lypës kërkon lëmoshë njerëzit krejtësisht bëhen sikur nuk dëgjojnë por ndoshta këto nuk janë veprimet e duhura.Shty.pe rek.lame.n dhe vazh.do..

Shumë njerëz kanë një tendencë të pashpjegueshme për t’i gjykuar njerëzit shumë shpejtë, pa asnjë justifikim dhe kjo e bën botën të jetë e vrazhdë.Vetëm të mendoni si reagojmë shumë nga ne kur shohim ndonjë të pastrehë në rrugë, i pa larë, i pa rruar? Shumica e njerëzve mundohen t’i shmangen kontaktit me ta ose shpesh kur një lypës kërkon lëmoshë njerëzit krejtësisht bëhen sikur nuk dëgjojnë por ndoshta këto nuk janë veprimet e duhura.Shty.pe rek.lame.n dhe vazh.do..