Kjo qe bëri Ramush Haradinaj tash do iu befasoj. Me të vërtetë e ka ky ?!


Kjo qe bëri Ramush Haradinaj tash do iu bef asoj. Me të vërtetë e ka ky ?!Në kohën kur qytetarët po gjo biten për mos vendosjen e mas kave si masë mbro jtjese ndaj COVID-19, politikanët e vendit jo rrallë herë janë parë duke i res pektuar ma sat.

Lideri i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj në një vizitë sot në Marmull të Gjakovës bashkë me deputetët Haxhi Shala, Pal Lekaj dhe me kryetarin e Rahovecit Smajl Latifi e me dhjetra banorë shihen se nuk kanë vendosur mas kat. Në këtë takim në mesin e tyre shihet se vetëm njëri nga ta ka res pektuar thirrjen e institucioneve.