Kjo nuk pritej, shtrenjtohet cmimi i bukes dhe qumshtit ne Kosove, ja nga sa kushtojne tash


Është njëra ndër produktet esenciale për jetesë. Mirëpo çmimi i saj jo çdo herë është i njëjtë.Madje ndryshim të çmimit të bukës, sipas Agjencisë së Statistikave të Kosovës ka pasur përsëri në muajt e funditMirëpo, të dhënët e fundit të ASK’së, po i mohojnë, disa furrtarë.As qytetarët e vendit, nuk është se kanë vërejtur ndonjë ndryshim të çmimit të bukës. Por sipas tyre çmimet e produkteve esenciale janë të shtrenjta.Cmimi i saj do te rritet deri ne.

Është njëra ndër produktet esenciale për jetesë. Mirëpo çmimi i saj jo çdo herë është i njëjtë.Madje ndryshim të çmimit të bukës, sipas Agjencisë së Statistikave të Kosovës ka pasur përsëri në muajt e funditMirëpo, të dhënët e fundit të ASK’së, po i mohojnë, disa furrtarë.As qytetarët e vendit, nuk është se kanë vërejtur ndonjë ndryshim të çmimit të bukës. Por sipas tyre çmimet e produkteve esenciale janë të shtrenjta.Cmimi i saj do te rritet deri ne