KJO NUK PRITEJ – Deputetja E AAK-Se Me Lavdata Te Medha Per Kurtin Ne Lidhje Me Takimin Me Vucic


KJO NUK PRITEJ – Deputetja E AAK-Se Me Lavdata Te Medha Per Kurtin Ne Lidhje Me Takimin Me VucicHap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

KJO NUK PRITEJ – Deputetja E AAK-Se Me Lavdata Te Medha Per Kurtin Ne Lidhje Me Takimin Me VucicHap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Ish-deputetja Donika Kadaj-Bujupi ka komentuar takimin e djeshem në Bruksel në mes të kryeministrit Albin Kurti dhe presidentit serb Aleksandar Vuçiq.Në Pressing në T7 Kadaj-Bujupi tha se për herë të parë në Bruksel Kosova shkoi me agjendë të saj.“Ne për herë të parë po dalim me një agjendë tonën dhe ka prezantuar disa kërkesa në emër të Kosovës”, thotë ajo.“Rezultatet të cilat do të jenë mbetet për tu parë se është veç takimi i parë. Nuk do të thotë që vullneti i mirë, përgatitja ose kjo qasje ndryshe këtë herë me kërkesa të drejtpërdrejta që vijnë nga pala kosovare për herë të parë do të pranohet”, shtoi ajo.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

“U panë që u refuzuan të gjitha pikat nga Serbia. Pozicionin amerikan nuk e dimë ende, pozicioni i BE’së gjithashtu është i t ur bu llt”, theksoi ajo.Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dhe presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq shprehën qëndrime të kun dër ta në raundin e ri të dialogut që filloi në Bruksel. Në takim e tyre të parë në këtë proces, Kurti tha se i ka disa pr opozime që çojnë përpara dialogun, ndërkohë që presidenti serb, Vuçiq, tha se delegacioni kosovar kishte shkuar që të mos paj toh es hin për asgjë.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive