Kjo Familje Shqiptare Ka Nevojë Urgjente, Për Ndihmë!Jeton Në Një Barakë Prej Druri!


Kjo Familje Shqiptare Ka Nevojë Urgjente, Për Ndihmë!Jeton Në Një Barakë Prej Druri!Durimi është duke iu sosur një familjeje që jeton në kushte të vështira në Vranjevc të Prishtinës. Ata po e kalojnë jetën në një barakë të vogël prej druri që nuk ka rrymë e ujë, por gjarpinj e bletë. Për gjithë ata që duan t’i dalin në ndihmë, kontaktoni direkt me kryefamiljarin, Brahim Latifi, në këtë numër telefoni: 045 695 572, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Kjo Familje Shqiptare Ka Nevojë Urgjente, Për Ndihmë!Jeton Në Një Barakë Prej Druri!Durimi është duke iu sosur një familjeje që jeton në kushte të vështira në Vranjevc të Prishtinës. Ata po e kalojnë jetën në një barakë të vogël prej druri që nuk ka rrymë e ujë, por gjarpinj e bletë. Për gjithë ata që duan t’i dalin në ndihmë, kontaktoni direkt me kryefamiljarin, Brahim Latifi, në këtë numër telefoni: 045 695 572, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.