Kjo familje 5 anëtarshe nga Kosova u në gjendje shumë të rë ndë nga ndeshja, O Zot Ndihmoji..


Një aks ident tra fiku ka ndodhur sot në autostradën “Ibrahim Rugova”, si pasojë e këtij aksidentit, ka edhe persona të lënduar, shkruan Gazeta Metro.Përmes një postimi në rrjetin social Facebook, Zëdhënësi i Ministrisë së Shëndetësisë Faik Hoti, ka qenë në vendin e ngjarjes në momentin kur ka ndodhur aksi denti. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Një aks ident tra fiku ka ndodhur sot në autostradën “Ibrahim Rugova”, si pasojë e këtij aksidentit, ka edhe persona të lënduar, shkruan Gazeta Metro.Përmes një postimi në rrjetin social Facebook, Zëdhënësi i Ministrisë së Shëndetësisë Faik Hoti, ka qenë në vendin e ngjarjes në momentin kur ka ndodhur aksi denti. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!