Kjo eshte vajza ime Blerta ajo sot mbush 28 vjeq , kush me uron zoti i dhashte ate qe i mungon


Kjo eshte vajza ime Blerta ajo sot mbush 28 vjeq , kush me uron zoti i dhashte ate qe i mungon,Keshtu është shprehur një vajze e cila ka mbushur 28 vjet.Ne i urojmë dhe shumë vite te lumtra se bashku me të afermit dhe te dashurit e saj.Ajo ka mbetur e paralizuar nga ndikimi i sheqerit dhe qumshtit te keq që e ka pir gjat fëmiris. Ndiqeni pamjet me poshtë duke shtypur ne rek;lam ne ditlindjen e saj…

Kjo eshte vajza ime Blerta ajo sot mbush 28 vjeq , kush me uron zoti i dhashte ate qe i mungon,Keshtu është shprehur një vajze e cila ka mbushur 28 vjet.Ne i urojmë dhe shumë vite te lumtra se bashku me të afermit dhe te dashurit e saj.Ajo ka mbetur e paralizuar nga ndikimi i sheqerit dhe qumshtit te keq që e ka pir gjat fëmiris. Ndiqeni pamjet me poshtë duke shtypur ne rek;lam ne ditlindjen e saj…