Kjo është reja e Hashim Thacit, e cila merrë pagë nga shteti afro 4 mijë euro


Kush është?Thaci i ka futur në punë gjithë familjar]t e tij nëper vendet më të mira në shtetin e Kososves, së funmid mediat e vendit raportojn se Leta Gashi e cila është në Iidhje me Endritin është berë drejtoreshë në RTK.

Baby Shop CharliLeta tani merrë një pagë afro plotë 4 mijë, ajo e ka kryer vetëm shkollen e mesme dhe është vetem 19 vjeçare..!