Kjo është porosia e jashtëzakonshme që jep Elvis Naçi


Kjo është porosia e jashtëzakonshme që jep Elvis NaçiHoxha i mirënjohur shqiptar, Elvis Naçi, është tejet i ndjekur dhe pëlqyer nga mijëra mysliman në të gjitha trevat shqiptare dhe jo vetëm.Ligjëratat e tij në xhami, por edhe online, dëgjohen me kure shtje të veçantë nga besimtarët islam.

Naçi, është teolog, por edhe bamírës i madh, që ka ndíhmuar shumë familje në nevojë anë e kënd trojeve shqiptare, shkruan “Kosovarja”.Në foton e fundit para një xhamie, hoxha ngre gishtin drejtë një thënie tejet mbres ëlënëse.