Kjo Eshte Pasuria E Kryetarit Te Ri Te PDKSe Memli Krasniqit


Memli Krasniqi sot është zgjedhur Kryetar i Partisë Demokratike të Kosovës, me shumicën e votave të delegatëve. Por, sa është pasuria e tij?Në regjistrin për dekl.arimin e pasur.isë të publikuar nga Agjencia Kund.ër Korri.sio.nit, Krasniqi ka deklaruar se posedon një apartment me sipërfaqe 105 metra katrorë, që thotë se kushton 100 mijë. euro. Këtë apartment, ai ka deklaruar se e ka blerë nga shitja e apartmentit paraprak dhe kursimet.Përveç këtij apartment, ai ka deklaruar edhe një shtëpi në vlerë 155 mijë euro, që thotë se është në pronësi të përbashkët. Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Tek pasuritë e luajtshme, ai ka deklaruar një bibiliotekë personale në vlerë 12 mijë e 500 euro, piktura dhe vepra arti në vlerë 6 mijë euro dhe një veturë të bashkëshortes në vlerë 25 mijë euro.Krasniqi posedon edhe aks.ione në një kompani. Ai ka 35 përqind të aksi.on.eve, në vlerë 5 mijë euro.Shuma e parave të gatshme që ka nëpër ba.nka sillet rreth 7 mijë e 500 euro, derisa ka bor.xhe në vlerë 95 mijë euro.Të hyrat vjetore të Krasniqit sillen rreth 31 mijë euro, të cilat i merr nga Kuvendi i Kosovës.Në fund të deklarimit, Krasniqi ka treguar se posedon edhe disa lloje të kri.pt.ovalu.tave. Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive