Kjo eshte e tmer r shme, PDK sul mon as hper Vjosa Osmani , ja cka i tha


Duke përmendur zgjedhjen e saj si kryeparlamentare, ai theksoi se Osmani nuk arriti të humbë asnjë kilogram pas “vrapimit” në drejtim të Listës Srpska.Shtype relamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

“Me u m yt tu vrapu nëpër korridore të parlamentit mas votave të Listës Serbe, edhe mos me hup asnjë killë e me u dobësu, veq te Vjosa Osmani e sheh këta ”, ka shkruar ai në Facebook.

“Me u my t tu vrapu nëpër korridore të parlamentit mas votave të Listës Serbe, edhe mos me hup asnjë killë e me u dobësu, veq te Vjosa Osmani e sheh këta ”, ka shkruar ai në Facebook.“Me u m yt tu vrapu nëpër korridore të parlamentit mas votave të Listës Serbe, edhe mos me hup asnjë killë