Kjo është dhurata e parë që mori Thaçi pas kthimit nga Specjalja (Video)


Kjo është dhurata e parë që mori Thaçi pas kthimit nga Specjalja (Video)Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ka arritur në Kosovë, ku është pritur nga qindra njerëz në kufirin e Vërmicës, shkruan Gazeta Metro.Presidenti Thaçi ka hyrë në Kosovë dhe aty është pritur nga një numër i madh i qytetarëve. Shumica nga ta kanë qenë të pajisur me simbole dhe flamuj kombëtar.

Me të hyrë në Kosovë, Thaçi ka pranuar edhe një flamur kombëtar nga veteranët e Kosovës.
Ai sot ka njoftuar se nesër do të adresohet në ora 20:00, ku do të tregojë për katër ditët e kaluara në HagëMë poshtë keni videon e momentit të hyrjes së tij në Kosovë.