Kjo është deputetja kosovare që i bënë 15 kilometra vrap në ditë


Kjo është deputetja kosovare që i bënë 15 kilometra vrap në ditë Është ndër femrat më të njohura në vend, që ka bërë emër si një politikane e zonja dhe zë i fuqishëm.

Blerta Deliu, dëputeja nga radhët e “PDK”-së, ka vizion të qartë dhe tashmë e ka të sigurtë vendin e saj në politikë.Blerta, kujdeset për çdo gjë, e posqarësisht për shëndetin, duke u munduar në maksimum që përherë të jetë në formë të shkëlqyer fizike, shkruan “Kosovarja”. Deliu, ndonëse shumë e angazhuar në sferen profesionale, ia del që ti bëjë 15 kilometra vrap në ditë.