Kjo është banesa dhe pasuria qe ka Albin Kurti në bankë, do befasoheni


Në deklarimin për vitin 2019, sa ishte si deputet i Kuvendit të Kosovës, deklaroi të hyra vjetore prej 19 mijë e 40 euro. Ai, gjithashtu nuk deklaroi se posedon ndonjë pasuri të paluajtshme.Ndërsa, një apartament në vlerë prej 400 mijë eurove e ka deklaruar në pronësi të bashkëshortes e të cilin e ka blerë në vitin 2018.Në emër të bashkëshortes, Kurti ka deklaruar edhe 9 mijë e 650 euro si para të gatshme.

Ndërsa, si detyrime kreditore, ai ka përshkruar edhe 242 mijë euro e 224 euro të cilat i kishte marr bashkëshortja e tij për blerjen e banesës në Oslo të Norvegjisë.Ai në fund të deklarimit shpjegoi se, detyrën e kryeministrit e mori në shkurt të vitit 2020 dhe paga ishte 1 mijë e 443 euro e 20 cent.ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne disa sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë pamjet