Kim Mehmeti: Lopën Po E Nxore Përditë Në TV E Bën Vlerë Kombëtare, Vajza, Trupi Është Fole Ku Rri Shpirti, S’mund Ta…!


Publicisti shqiptar Kim Mehmeti, në një reagim në rrjetet sociale ka komentuar së fundmi ekspozimin e të rejave shqiptare në ekrane të zhv.eshura. Mehmeti thotë se këto vajza duhet të kuptojnë se trupi është fole ku prehet shpirti. M

ë tej, duke vijuar të njëjtin krahasim, publicisti thotë se edhe “Shpendi e di që zogjtë nuk ruhen në fole të mbyllura, pasi duan diell”, duke nënkuptuar kështu trupin, e mandej ironizon kur thotë se “por as në atë (folenë), ku fryn era, dhe cilido mund t’a prekë shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: