Kim Jong-un për SHBA / Duhet përgatitur për dialog dhe konfrontim, sidomos për konfrontim


Kjo është hera e parë që Kim deklarohet drejtpërdrejt për administratën e presidentit Biden.Më herët, Korea e Veriut kishte anashkaluar totalisht përpjekjet e qeverisë së re të SHBA-së për të vendosur komunikimin diplomatik.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Kim këtë e tha derisa po fliste në një takim të liderëve të lartë në kryeqytetin Pyongyang.Ai tha se ata kishin nevojë për përgatitje të plotë për konfrontim që të mbrojnë dinjitetin e shtetit dhe interesat e tij për zhvillim të pavarur”, si dhe për të garantuar një mjedis paqësor dhe siguri për Korenë e Veriut, sipas medias shtetërore KCNA.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive