KF OR-i am erikan viziton një nga xhamitë e Kosovës


Hoxhë Labinot Maliqi, ka bërë të ditur se sot në xhaminë “Baderi Kamberi” ka pasur musafir Kapelanin e KFOR-it, nënkolonelin Jacob A. Scott dhe bashkëpuntorin e tij nga Kampi Bondsteel i Ushtrisë Amerikane.Ai tha se në takim u diskutuan tema të gjera.“Sot kisha nderin dhe kënaqësinë e veçantë të mirëpres Kapelanin e KFOR-it, nënkolonelin Jacob A. Scott dhe bashkëpuntorin e tij nga Kampi Bondsteel i Ushtrisë Amerikane.

Ne së bashku diskutuam për një gamë të gjërë temash, dhe njëkohësisht ndihem i inkurajuar nga vizita e tij në xhaminë tonë. Sa i bekuar, i sigurt dhe premtues është vendi ynë me prezencën e Ushtrisë Amerikane.Zoti i bekoftë Shtetet e Bashkuara të Amerikës.Zoti e bekoftë Republikën e Kosovës”, tha ai.