Këto Janë Bimët Që Largojnë Vi Rusin : Ylli Merja, Ja Se Cfarë Do Të Bëja Unë Në Këtë Situatë


Mje ku popullor shume i njohur, Ylli Merja keshillon qytetaret qe te kene kujdes me kete vir oze te re, tetregojne kujdes tek us hqimet qe konsumojne. Gjate intervistes se tij ai theksoi se dy produkte kryesore jane HUDHRA dhe VAJI I DAFINES, i cili i liron rruget e fry memearrjes per 3 minuta.

Ai permend gjithashtu qe te mos bejme pa nik por njerezit te kene me shume theksin tek cajrat duke perdorur cajin e dafines, te sherebeles, te bejne avull madje me dafine, te perdorin propolis blete dhe vaj dafine.Ne bisedene e tij ai tregon per efektin e hudhres e cila kombinuar me komponente te tjere largojne cdo lloj vir usi. Edhe ko ronavirusi nuk eshte i pampo shtur ka edhe ai ciklin e vet.