Këto ishin fjalët e para të ADEM JASHARIT kur i pa serbët që po i’u afroheshin shtëpisë së tij! – NewsBay24.Com


Shekip Fazliu në Emisionin “Komiteti” ka tregguaar për mëngjesin kritik të 5 marsit kur serbet po përgatiteshin për të sul muuar Familjen Jashari. I bjen roletave Ademi edhe thotë…O Burra, me një buzëqeshje, a u qut a fjetet, pregadituni kadal kadale se shkijet po na vin. Reagimi i tij ishte shumë i qetë, jo pan!k as kurgjo, nuk na la at përshtypjen që me të vërtetë ata po vin. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Shekip Fazliu në Emisionin “Komiteti” ka tregguaar për mëngjesin kritik të 5 marsit kur serbet po përgatiteshin për të sul muuar Familjen Jashari. I bjen roletave Ademi edhe thotë…O Burra, me një buzëqeshje, a u qut a fjetet, pregadituni kadal kadale se shkijet po na vin. Reagimi i tij ishte shumë i qetë, jo pan!k as kurgjo, nuk na la at përshtypjen që me të vërtetë ata po vin. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!