Këto 3 shtete sot sapo hoqën njohjen e pavarsisë së Kosovës, Vuçiq kërkon nga SHBA ti jepet qeveria?


Serbia aktualisht ka paralajmërime për së paku tri shtete që janë të gatshme të konsiderojnë vendimet e tyre për tërheqjen e njohjes së Kosovës, shkruan e përditshmja serbe “Novosti”, transmeton lajmi.net.Duke u thirrur në burime jozyrtare, e përditshmja serbe ka theksuar se Serbia do ta kthejë aktivitetin di plomatik drejt atyre shteteve nëse Prishtina vazhdon lobimin për njohje të reja dhe anëtarësim në organizata ndërkombëtare. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Serbia aktualisht ka paralajmërime për së paku tri shtete që janë të gatshme të konsiderojnë vendimet e tyre për tërheqjen e njohjes së Kosovës, shkruan e përditshmja serbe “Novosti”, transmeton lajmi.net.Duke u thirrur në burime jozyrtare, e përditshmja serbe ka theksuar se Serbia do ta kthejë aktivitetin di plomatik drejt atyre shteteve nëse Prishtina vazhdon lobimin për njohje të reja dhe anëtarësim në organizata ndërkombëtare. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!