Keni Dhim/Bje Fyti? Mos E Beni Kete Gje Asnjehere, Ne Menyre Qe Ajo Te Kaloje Sa Me Shpejt


eni Dhim/Bje Fyti? Mos E Beni Kete Gje Asnjehere, Ne Menyre Qe Ajo Te Kaloje Sa Me ShpejtËshtë ajo periudhë e vitit kur të gjithë njerëzit fillojnë të kenë shqe. tësime nga të ftohtët, viroza të ndryshme, rrufë, grip, dhi. mbje fyti.Dhe nëse zgjoheni edhe ju me një dhim. bje në fyt, atëherë shenjat nuk janë të mira. Gripi është aty. Po si të jeni më të sigurt që dhi. mbja e fytit të kalojë shpejt?Mjekja specialiste Maria Marzella Mantione, përcjell një këshillë shumë të rëndësishme edhe të kolegëve të saj për diçka që nuk duhet ta bëni asnjëherë sa herë keni dhi. mbje fyti

eni Dhim/Bje Fyti? Mos E Beni Kete Gje Asnjehere, Ne Menyre Qe Ajo Te Kaloje Sa Me ShpejtËshtë ajo periudhë e vitit kur të gjithë njerëzit fillojnë të kenë shqe. tësime nga të ftohtët, viroza të ndryshme, rrufë, grip, dhi. mbje fyti.Dhe nëse zgjoheni edhe ju me një dhim. bje në fyt, atëherë shenjat nuk janë të mira. Gripi është aty. Po si të jeni më të sigurt që dhi. mbja e fytit të kalojë shpejt?Mjekja specialiste Maria Marzella Mantione, përcjell një këshillë shumë të rëndësishme edhe të kolegëve të saj për diçka që nuk duhet ta bëni asnjëherë sa herë keni dhi. mbje fyti