Këngëtarja serbe Dunja: Jam bërë myslimane dhe vendosa të jetoj në Kosovë


Këtë të shtunë, ekskluzivisht për emisionin ExpressRozë flet Dunja Ilic – këngëtarja super seksi nga Serbia që ka vendosur të jetojë në Prishtinë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Ajo tregon se çfarë e shtyri të vijë në Kosovë, pse u konvertua në myslimane dhe si po e trajtojnë në Prishtinë shqiptarët. Dunja Ilic jep opinionin e saj edhe për raportet politike Kosovë-Serbi.

Gjithçka për jetën e saj, skandalet seksuale dhe fotot nudo do t’i mësoni në ExpressRozë, të shtunën në ora 16:00 në televizionin Klan dhe në orën 20:00 në televizionin Alsat Maqedonia.SHty pe në pjesën e r3k la mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video nga ALSAT M