Kelmendi: “Me 150 euro në ETC mund të blesh ushqim për 1 muaj.” (VIDEO)


Kelmendi tha: ‘ne ETC me 150 euro mund te blesh gjera ushqimore per 1 muaj nje familje 4 antarshe.”Biznismi i njohur, Ramiz Kelemendi tha se në Kosovë jeta eshte shume e .ire vetrm duhet te dini te menaxhoni pagen tuaj dhe duhet te dini ne cilet dyqane i shpenzoni paret.Kelmendi tha: ‘ne ETC me 150 euro mund te blesh gjera ushqimore per 1 muaj nje familje 4 antarshe.”

Biznismi i njohur, Ramiz Kelemendi tha se në Kosovë jeta eshte shume e .ire vetrm duhet te dini te menaxhoni pagen tuaj dhe duhet te dini ne cilet dyqane i shpenzoni paret.Kelmendi tha: ‘ne ETC me 150 euro mund te blesh gjera ushqimore per 1 muaj nje familje 4 antarshe.Biznismi i njohur, Ramiz Kelemendi tha se në Kosovë jeta eshte shume e .ire vetrm duhet te dini te menaxhoni pagen tuaj dhe duhet te dini ne cilet dyqane i shpenzoni paret.