Kastriot Myftaraj: Dita kur do të shemben të gjitha Xhamitë nuk do të jetë e largët


Kastriot Myftaraj, i njohur për qëndrimet e tij të hapura anti-muslimane.Ai ka postuar në faqen e tij në Facebook një mesazh të gjatë urre jtjeje ndaj bashkësisë së muslimanëve shqiptarë. Kësaj here ai ka shkuar shumë larg duke bërë thirrje të hapur për gje nocid ndaj

muslimanëve. Myftaraj bëjnë thirrje për rrëmbim xhamive, për s’ulme kundra një bashkësie fetare, për shkelje të kushtetutës në emër – kinse – të mrojtjes së kushtetutës./ Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive